© 2019 LENE THOMASEN

M: +45 61 38 15 61      

lenethomasen@gmail.com

Lene Thomasen

Tekstilwerk

Landevejen 32A

8350 Hundslund

CVR 25569601

Lene Thomasen er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding (1999) med speciale i tryk og bearbejdning af tekstile kvaliteter.

 

- Jeg bliver optaget af mødet mellem et mønsters gentagelse, rytmen i tekstilet, materialet, tekstilet i rummet og lysets indflydelse på tekstilet. Men lige så vel som det orkestrerede mønster og taktile overflader fascinerer mig, er tekstilets funktion også mit udgangspunkt.

Min nysgerrige tilgang har givet mig et bredt og solidt kendskab til, hvad der er af muligheder inden for den tekstile verden både på det lille værksted og industrielt. Mine erfaringer tæller traditionelt tekstiltryk, japanske indfarvningsmetoder, eksperimenterne på trykbordene, digitalprint og laserskære - processer som jeg kender godt fra start til slut.

Når jeg står overfor en opgave er grebet for mig at finde den rette balance mellem funktion, materiale, mønstre og farver - og det er både når det gælder de unikke tekstiler, fremstillet på det lille værksted eller når der skal produceres et større oplag til f.eks. virksomheder i form af gaver eller præsentationer.

Jeg videreformidler min viden og erfaringer om tryk, farver og sammenspillet med materialer i undervisningsforløb og på workshops ligesom jeg rådgiver i, hvordan en tekstil opgave kan løses.

  • Tekstilwerk
  • Instagram - Grey Circle