FORMGIVNING

Omdrejningspunktet i mit virke som formgiver er, at sætte fokus på håndens arbejde og kunsthåndværkets kvaliteter. I en tid, hvor digitalisering af håndværket har fået større vægt og industriens evne til at bruge avancerede teknikker kun vokser, og hvor kopiering af designere og kunsthåndværkers mangeårige slid og arbejde synes accepteret, er det blevet stadig vigtigere for mig at arbejde med det traditionelle håndværk tekstiltryk.

Mødet mellem et mønsters gentagelse, rytmen i mønsteret, materialet, tekstilet i rummet og lysets indflydelse på tekstilet er en utømmelig kilde til undersøgelse for mig. Men lige så vel som det orkestrerede mønster og taktile overflader fascinerer mig, er tekstilets funktion og bæredygtighed også en vigtig medspiller.

Når jeg står med en opgave er grebet for mig at finde den rette balance mellem funktion, materiale, mønstre og farver - og det er når det gælder både de unikke tekstiler fremstillet på det lille værksted eller når der skal fremstilles et større oplag til en kunde.

M: +45 61 38 15 61      

lenethomasen@gmail.com

 

Lene Thomasen

TEKSTILWERK

Landevejen 32A

8350 Hundslund

  • Tekstilwerk
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 LENE THOMASEN